Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Super MMORPG Maker Box (0.3.x)


Recommended Posts

  • Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

> man, its only files for editing main engine dont post next time if u dont check it before.

There's nothing to complain about here. At least you have something right? You're acting like its his fault the files aren't there. Plus if you want them just get VB6 and compile them yourself….
Link to post
Share on other sites
> are u kidding ?
>
> why u post and u dont check it ?

I have the complete rar file with the client and server source and data files, but when you act like this, I'm not even going to bother to upload it to share to help you.
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
I'm trying to add this guild system: [http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/124848-eo-2030-guilds/](http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/124848-eo-2030-guilds/)

To this engine, but still getting errors on VB6…  :(
Link to post
Share on other sites
> I'm trying to add this guild system: [http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/124848-eo-2030-guilds/](http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/124848-eo-2030-guilds/)
>
> To this engine, but still getting errors on VB6…  :(

It could be possible that the tutorials aren't compatible or you put something in wrong. I'd suggest trying to run VB6 as an administrator because that's how I fixed my compiling issues on other engines and tutorials.
Link to post
Share on other sites
> It could be possible that the tutorials aren't compatible or you put something in wrong. I'd suggest trying to run VB6 as an administrator because that's how I fixed my compiling issues on other engines and tutorials.

I'm already running as administrator, this is the only way I find to do VB6 works on my PC  :wacko: 

I have tryed this tutorial, to add buff/debuff too: [http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/125070-eo-buffdebuff-spells-v12/](http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/125070-eo-buffdebuff-spells-v12/)

?But I still getting errors while trying to compile… The guild is not very important, but I really need the buff/debuff system, if someone can help me with this please...  :unsure:
Link to post
Share on other sites
Just the Client and Server compileds

> [https://mega.co.nz/#!O5lnkLzQ](https://mega.co.nz/#!O5lnkLzQ)!l0k5gqaxuYNt6DPf6Dr-TTS8x3IoN-e2UphGrAz-H-g

Uploaded by me  :P

@Edit: I have added a lot of items slots, mobs slots, maps slots and much more here, just in case if you don't know to do this!  ^_^
Link to post
Share on other sites
As I can see you probable don't know about programing, right?

Go to a stable version, that still receiving updates… I'll recommend one of these two:

Seb Engine: [http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/136381-seb-engine/](http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/136381-seb-engine/)

**Most complete engine that still receiving updates! If you don't know about programing, use this!**

EVB: [http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/136376-evb/](http://www.eclipseorigins.com/community/index.php?/topic/136376-evb/)

**Version almost (or completly, idk) without bugs that still receiving updates! If you know about programing, use this version!**

I hope this can help you!  ;)
Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
Hi, I was using this custom version months ago for my game project and then I had to take a break.

Now that I want to keep working on it I have got a weird problem (I tried to make it work on 2 differents computers and I have the exact same problem on both)

When I am playing ingame, it is just a matter of seconds before the screen goes completely RED
, I can still play (I see my character "moving" in the background)

here is a video showing the thing:

[View My Video](http://fr.tinypic.com/r/6xxpae/8)

I know that this custom engine is abandonned, but I worked a long time on it and can't really change now, it is not a "big project" and I have not any ambition with it but I just want to play with some friends and it was fun playing with the engine.

My question is: does any of you guys have any ideas what may cause this kind of issues? red screen and all? ;x I installed the runtimes several times but it does not change anything, I don't know what may be causing this…. :(

If someone has any ideas, I thank you very much :)

Lili
Link to post
Share on other sites
I just noticed that I have exactly the same problem with another engine (Final Frontier) so it seems that it has nothing to do with the engine itself…

I will create a thread in the appropriate section, thank you :)
Link to post
Share on other sites
  • 7 months later...
  • 1 year later...
  • 3 years later...

Hi sorry to up this old topic.. 

Does someone still have the source code of this engine ? I want to see how it works and if I can add features since I know VB6..

Thanks in advance guys !

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...